VARFÖR CHAMPION POWER EQUIPMENT?

Champion Generators

GER KRAFT ÅT DITT LIV

Champion Power Equipment är en marknadsledare i elverksutrustning. Champion har många års erfarenhet av att tillhandahålla pålitlig, uthållig och portabel elförsörjning. Våra produkter är designade och utvecklade i USA för både först nordamerikansk och senare den europeiska marknaden. För arbetet, semestern eller hemmet sätter vi standarden för kvalité och prestanda. Vi tillverkar proukter som gör ditt liv enklare.


Champion Generator

KRAFTEN I CHAMPION

Sedan 2003 har Champion och Warrior fått ett rykte om att utveckla, designa och tillverka världens mest kompletta elverk. Från vårt globala huvudkontor i Santa Fe Springs, i Kalifornien, har vi expanderat vår verksamhet i Nordamerika till att innefatta anläggningar i Jackson, Milwaukee och Toronto. Sedan 2014 finn vi även i Europa vilket vi är mycket stolta över. Idag innehåller vår produktlinje portabla elverk, Home Standby elverk, motorer, winchar, pumpar, högtryckstvättar och andra maskiner. Med över 2,5 miljoner sålda elverk i Nordamerika är Champion det största varumärket inom elverk.


Champion HQ

LEGENDARY CUSTOMER SERVICE

You are never alone with a Champion by your side. Our customer support is legendary. Staffed in the US and Canada by our certified Champion Power Equipment technicians, our support mission is to provide unparalleled service to our customers and to assure 100% satisfaction with their Champion products.


The Champion Team

INNOVATIVA LÖSNINGAR

Champion har alltid legat långt fram när det gäller innovation och produktutveckling inom alla våra produktområden. Vi har de enda elverken i världen som från grunden är utvecklade att drivas på två bränslen - Dual Fuel. Vi har trådlösa fjärrkontroller, Cold Start-funktioner och möjlighet att parkoppla elverk för att nämna några av de innovationer vi är stolta över. Att driva utveckling och innovation finns i vårt DNA och vi försöker alltid lyssna på våra kunder och möta deras behov. Internt kallar vi det att "se runt hörnet".


Champion Engine

CHAMPIONS MOTORTEKNOLOGI

Vårt utvecklingscenter "Champion Engine Technology" (CET) är baserat i Milwakee i Winsconsin, USA. Här bedrivs forskning och utveckling av våra motorer som utgör hjärtat i de flesta av våra produkter. I CET jobbar några av de skarpaste ingenjörerna som finns och det kräver givetvis att anläggningen håller lika hög klass. Den senaste nyheten är vår V-twin motor som kommer att sitta i många produkter framöver. Vill du se hur det ser ut? Kolla bland våra filmer!