Om oss

Champion Power EquipmentWarriro Generators

Champion Norden är huvuddistributör av Champion Power Equipment och Warrior Generators i Sverige och Norden.
Vårt mål är att göra Champion och Warrior till det självklara valet så som det blivit i USA och UK.

Våra värderingar är ärlighet, personligt och kvalité och vi är bara nöjda när vi överträffat våra kunders förväntningar.
Vi samarbetar med lokala och nationella återförsäljare som kan våra produkter väl och vi har er att tacka för mycket!

Champion Sverige har sitt säte i Göteborg där vi har vårt huvudlager och kundservice. Vi samarbetar mycket med Champion i både UK och USA vilket gör närheten till hamnen i Göteborg till en bra fördel.
Som användare av ett elverk från Champion eller Warrior ska din upplevelse vara problemfri och enkel. Från första kontakt med oss eller våra återförsäljare kommer vi att hjälpa dig hitta den produkten som passar just din behov och när vi hittat rätt kommer du upptäcka att produkterna är lika pålitliga som oss.

Champion Power Equipment är nordamerikas största tillverkare av elverk och vi har kommit till Norden för att erbjuda kvalité och kunskap. Det finns väldigt många olika elverksmärken - men det är inte många av dem man som användare kan kontakta vid frågor eller som har produkter och reservdelar i lager i Sverige - eller som vi säger; Many pretenders, few contenders, one Champion.

 

Champions värdegrund;

  
Vi är engagerade i att konstant utveckla vårt varumärke och produkter för att överträffa våra kunders förväntningar
   
Vi är fokuserade på våra kunder - både våra distributörer och slutkunder - och därför utvecklar vi kontinuerligt vår kvalité, design, känsla och upplevelse av oss och våra produkter.
  
Vi skall vara innovativa, designmedvetna och älska att ständigt utmana marknaden.
  
Vi förblir dedikerade i vår strävan att konstant leverera enastående och effektiva produkter och kundservice

    ·     Champion Sverige     ·    Köpvillkor    ·    Integritetspolicy    ·    Denns sida använder Cookies - avaktivera dem här    ·    All Rights Reserved.