Om oss

Champion Power EquipmentWarriro Generators

Champion Norden är huvuddistributör av Champion Power Equipment och Warrior Generators i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Vårt mål är att göra Champion och Warrior till det självklara valet så som det blivit i USA och UK.

Vi är en fullsortimentsleverantör och i sortimentet ingår vanliga elverk, dieselelverk samt inverterelverk med bl.a. världen lättaste 2000W samt fritidsmarknadens favorit - Dual Fuel som kan drivas av både gasol och bensin.
Vi har även ett Power Equipment sortiment med bensindrivna högtryckstvättar, vedklyvar och shredders. Ett sortiment som kommer utvecklas under den närmaste tiden.

Champion Norden är exklusiv distributör av Champion i Norden. Vi saluför våra produkter via återförsäljare runt om i Sverige, Norge, Danmark och Finland.
Vill du bli återförsäljare av delar eller hela vårt sortiment? Kontakta oss idag!
Letar du efter återförsäljare? Kolla under fliken Återförsäljare ovan.

Våra värderingar är ärlighet, personligt och kvalité och vi är bara nöjda när vi överträffat våra kunders förväntningar.
Vi samarbetar med lokala och nationella återförsäljare som kan våra produkter väl och vi har er att tacka för mycket!

Champion Norden har sitt säte i Göteborg där vi har vårt huvudlager och kundservice. Vi samarbetar mycket med Champion i både UK och USA vilket gör närheten till hamnen i Göteborg till en bra fördel.
Som användare av ett elverk från Champion eller Warrior ska din upplevelse vara problemfri och enkel. Från första kontakt med oss eller våra återförsäljare kommer vi att hjälpa dig hitta den produkten som passar just ditt behov och när vi hittat rätt kommer du upptäcka att produkterna är lika pålitliga som oss.

Champion Power Equipment är Nordamerikas största elverksproducent med över 50% av den Nordamerikanska marknaden. Vi designar, utvecklar och bygger allt från grunden i vår egen fabrik. Fördelarna med det är att vi kan ta fullt ansvar för vår kvalité, leda utvecklingen av funktioner samt ständigt förbättra våra produkter.Vi har kommit till Norden för att erbjuda kvalité och kunskap och för att visa att hög kvalité alltid lönar sig. Det finns väldigt många olika elverksmärken - men det är inte många av dem man som användare kan kontakta vid frågor eller som har produkter och reservdelar i lager i Sverige - eller som vi säger; Many pretenders, few contenders, one Champion.

 

Champions värdegrund;

  
Vi är engagerade i att konstant utveckla vårt varumärke och produkter för att överträffa våra kunders förväntningar
   
Vi är fokuserade på våra kunder - både våra distributörer och slutkunder - och därför utvecklar vi kontinuerligt vår kvalité, design, känsla och upplevelse av oss och våra produkter.
  
Vi skall vara innovativa, designmedvetna och älska att ständigt utmana marknaden.
  
Vi förblir dedikerade i vår strävan att konstant leverera enastående och effektiva produkter och kundservice

    ·     Champion Norden     ·    Köpvillkor    ·    Integritetspolicy    ·    Denns sida använder Cookies - avaktivera dem här    ·    All Rights Reserved.